Një iluzion i ndërlikuar optik i një gruaje të ulur në aeroport i la përdoruesit e internetit plotësisht të hutuar – kështu që a mund ta kuptoni se çfarë po ndodh në të vërtetë?

Iluzione optiket – disa janë bërë për t’ju hutuar, të tjerët besohet se zbulojnë diçka për personalitetin tuaj.

Tani imazhi i fundit që ka lënë të hutuar përdoruesit e internetit përfshin një grua të ulur në një aeroport, raportoi The Daily Star.

Fotoja zbulon një grua anonime që pret në një aeroport gjerman e veshur me dollakë të zeza dhe atlete klasike Vans. Por me një vështrim të shpejtë, ajo që mund të kuptoni gjithashtu është se ajo ka atë që duket të jetë një gjymtyrë shtesë – kështu që a mund të kuptoni se çfarë po ndodh vërtet këtu?

Gruaja kishte kapur flokët e saj brune në një bisht të lirë, ndërsa ishte ulur këmbëkryq. Në pamje të parë, duket sikur udhëtarja ka një këmbë shtesë të stiluar me të njëjtën veshje.