Pija e artë që ul ‘dukshëm’ kolesterolin dhe sheqerin në gjak

Rruga drejt jetëgjatësisë është e pasigurt, sëmundjet kronike fshihen në çdo cep. Kërcënimi më i madh janë sëmundjet e zemrës – shkaku kryesor i...

Latest news