Këto pamje tregojnë se të ikësh nga policia nuk është kurrë një ide e...

Të ikësh nga policia nuk është kurrë një ide e mirë dhe kjo është veçanërisht e vërtetë nëse nuk jeni saktësisht “një shofer profesionist”...

Meteorologu telefonon fëmijët e tij gjatë transmetimit për t’i paralajmëruar për një tornado që...

Një meteorolog me qendër në D.C. i thirri fëmijët e tij në mes të një transmetimi të drejtpërdrejt për t’i paralajmëruar ata për një...

Latest news